Komparace rozvíjejících se ekonomik Indie a Číny - Štefek, David; De Castro, Tereza; Sankot, Ondřej, 1988-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tématem bakalářské práce je charakteristika vývoje a současného postavení Indie a Číny ve světové ekonomice, a to na základě demografických, ekonomických a politických skutečností. Závěr práce rovněž předkládá predikci ekonomického růstu zemí v letech 2016 a 2017. Práce byla zpracována na základě komparativní analýzy relativně shodných a odlišných skutečností. Země jsou srovnány z hlediska základních specifik a charakteristik, makroekonomické stability a mezinárodního obchodu.
Vedoucí práce: Tereza De Castro
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses