Posouzení finančního zdraví společnosti Tchibo Praha, s.r.o. - Bouchnerová, Lucie (2016)
Tato diplomová práce se zabývá finanční situací společnosti Tchibo Praha, spol. s r. o. v letech 2008 až 2014. Teoretická část obsahuje obecné informace o finanční analýze, charakterizuje analýzu absolutních, rozdílových a poměrových ukazatelů a bankrotní modely. Praktická část se zaměřuje na provedení externí finanční analýzy ve sledovaných letech. Práce se zaměřuje také na analýzu cash flow a tržby společnosti Tchibo Praha, spol. s r. o. Na závěr jsou shrnuty výsledky a uvedena případná doporučení.