Posouzení finančního zdraví společnosti Tchibo Praha, s.r.o. - Bouchnerová, Lucie; Kozáková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jánský, Jaroslav, 1952- (2016)
Tato diplomová práce se zabývá finanční situací společnosti Tchibo Praha, spol. s r. o. v letech 2008 až 2014. Teoretická část obsahuje obecné informace o finanční analýze, charakterizuje analýzu absolutních, rozdílových a poměrových ukazatelů a bankrotní modely. Praktická část se zaměřuje na provedení externí finanční analýzy ve sledovaných letech. Práce se zaměřuje také na analýzu cash flow a tržby společnosti Tchibo Praha, spol. s r. o. Na závěr jsou shrnuty výsledky a uvedena případná doporučení.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Petra Kozáková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: finanční analýza; cash flow; úpadek podniku; management [obor dipl. práce]; bankrotní model; diplomové práce; financial analysis; cash flow; business failures; master's theses