Podnikatelský plán pro wellness hotel - Bučková, Lenka (2016)
Tato diplomová práce má za cíl charakterizovat situaci v oblasti wellness a následně zpracovat podnikatelský plán wellness hotelu. Důraz je kladen na zjištění povědomí veřejnosti o významu oboru wellness a zájem veřejnosti o zdravý životní styl. Práce se soustřeďuje na vlastní výzkum poptávky, na kterou navazuje vlastní podnikatelský plán. Zpracování tohoto záměru pomůže v rozhodování, zda by projekt wellness hotelu byl reálný.