Podnikatelský plán pro wellness hotel - Bučková, Lenka; Jenčková, Jiřina; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato diplomová práce má za cíl charakterizovat situaci v oblasti wellness a následně zpracovat podnikatelský plán wellness hotelu. Důraz je kladen na zjištění povědomí veřejnosti o významu oboru wellness a zájem veřejnosti o zdravý životní styl. Práce se soustřeďuje na vlastní výzkum poptávky, na kterou navazuje vlastní podnikatelský plán. Zpracování tohoto záměru pomůže v rozhodování, zda by projekt wellness hotelu byl reálný.
Vedoucí práce: Jiřina Jenčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses