Vplyv verejného dlhu krajiny na zahraničné investície v USA - Bečker, Matej; Neumann, Pavel, 1956-; Žamberský, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práca sa zaoberá problematikou stále narastajúceho verejného dlhu Spojených štátov amerických. Cieľom práce je analýza štruktúry a vývoja verejného dlhu USA s prihliadnutím na jeho dopady na vývoj vybraných investičných inštrumentov. Teoretický úvod je nasledovaný analýzou príčin vysokého verejného zadlženia USA na základe vývoja a štruktúry dlhu.V záverečnej časti je riešená otázka dopadov tohto dlhu na dôveru zahraničných investorov.
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses