Budování značky Czevitrum na trhu sklářských výrobků - Janecký, Vlastimil (2015)
Tato práce se zabývá otázkou, zda je možné se v dnešních tržních podmínkách prosadit na trhu designových výrobků se zcela novou značkou, a to s minimálními finančními prostředky bez vstupu strategického investora. Odpověď na tuto otázku se snažím nalézt na příkladu designového start-upu Czevitrum. Práce mapuje vývoj této značky v časovém úseku téměř dvou let. Během této doby se zaměřuji na strategii vstupu na zahraniční trhy, analyzuji samotný produkt a marketingovou komunikaci. Na závěr hodnotím získané poznatky a navrhuji další vývoj budování značky.