Analýza činnosti a marketingové strategie firmy Strašidelná Praha - Lengálová, Eliška (2016)
Tato bakalářská práce se věnuje rodinné firmě Strašidelná Praha. Jejím cílem je popsat a zhodnotit činnosti firmy a její marketingovou strategii. První kapitola pojednává o teoretických základech marketingu, jako je marketingový mix či SWOT analýza. Druhá část práce obsahuje základní charakteristiku firmy Strašidelná Praha, popis jejího marketingového mixu a analýzu vnitřního a vnějšího prostředí pomocí SWOT analýzy. Práce obsahuje také analýzu spokojenosti zákazníků, která byla provedena prostřednictvím online dotazníkového šetření. Součástí analýzy spokojenosti byly i případné návrhy na zlepšení služeb, kterými se vedení firmy může inspirovat a případně některé z nich časem zrealizovat.