Finanční zdraví zvolené společnosti - Vančatová, Veronika (2016)
Cílem diplomové práce je zhodnotit finanční situaci vybrané společnosti metodami finanční analýzy. Výsledky provedené analýzy budou použity k následnému srovnání s odvětvovými hodnotami a hodnotami konkurenčního podniku. Finanční situace bude hodnocena za pětileté období 2010 až 2014. Práce vyústí k poznání problémových oblastí a návrhu možných opatření, která povedou ke zlepšení stávající situace společnosti.