Finanční zdraví zvolené společnosti - Vančatová, Veronika; Kozáková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Fiala, Roman, 1981- (2016)
Cílem diplomové práce je zhodnotit finanční situaci vybrané společnosti metodami finanční analýzy. Výsledky provedené analýzy budou použity k následnému srovnání s odvětvovými hodnotami a hodnotami konkurenčního podniku. Finanční situace bude hodnocena za pětileté období 2010 až 2014. Práce vyústí k poznání problémových oblastí a návrhu možných opatření, která povedou ke zlepšení stávající situace společnosti.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Petra Kozáková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: finanční management; finanční analýza; zadluženost; likvidita; management [obor dipl. práce]; poměrové ukazatele; diplomové práce; financial management; financial analysis; debt; liquidity (economics); master's theses