Analýza faktorov ovplyvňujúcich spotrebu ocele v EU a modelovanie prognóz jej vývoja - Gulišová, Lucia; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Marušiak, Peter; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Témou diplomovej práce je analýza faktorov ovplyvňujúcich spotrebu ocele v EÚ a modelovanie prognóz jej vývoja. Jadrom práce je zmapovanie európskeho trhu ocele s dôrazom na vývoj jej spotreby. Práca sa zaoberá analýzou kvantitatívnych metód používaných na plánovanie spotreby ocele vo vybranom oceliarenskom podniku a následne hodnotí výsledky daného modelu pri prognózovaní spotreby ocele v Európskej Únii na najbližšie obdobie.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses