Politika cestovního ruchu v Evropeké unii a implikace pro Českou republiku - Zdenková, Karolína; Abrhám, Josef; Jenčková, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Politika cestovního ruchu v Evropské unii a implikace pro Českou republiku . Cílem této diplomové práce je analýza využití strukturálních a investičních fondů Evropské unie pro rozvoj cestovního ruchu v České republice. Práce má za úkol jasně, stručně a přehledně seznámit čtenáře s analýzou čerpání fondů v programových obdobích 2004-2006 a 2007-2013 a úspěšnosti dopadů. Práce je členěna do čtyř kapitol. První kapitola se věnuje problematice politiky cestovního ruchu, druhá problematice fondů Evropské unie. Třetí kapitola analyzuje postavení cestovního ruchu, politiku cestovního ruchu v Evropské unii a dopad vstupu do Evropské unie na Českou republiku. Poslední kapitola se věnuje analýze čerpání fondů EU v oblasti cestovního ruchu a evaluaci tohoto čerpání.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses