Nástroje politického marketingu a ich využitie v prezidentských voľbách SR (analýza prezidentskej kampane Andreja Kisku) - Hrušková, Petra; Postler, Milan, 1960-; Mikeš, Jiří, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Politický marketing sa postupom času etabloval na Slovensku a stal sa regulérnou súčasťou slovenských volieb. Prezidenstké voľby 2014 ukázali, že priestor pre uplatňovanie politického marketing je dostatočne veľký a otvorený. Cieľom tejto diplomovej práce je zhodnotenie volebnej kampane Andreja Kisku v prezidentských voľbách 2014 z hľadiska použitia nástrojov politického marketingu. Na základe teoretického rámca je ambíciou práce zhodnotiť do akej miery boli použité nástroje politického marketigu a aké formy boli uplatnené. Predmetom práce je tiež poukázať ako slovenská verejnosť vnímala výsledky prezidentských volieb 2014, do akej miery boli voliči spokojní s výsledkami volieb a aké argumenty prevládali v prospech voľby Andreja Kisku.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses