Návrh komunikačního mixu pro květinový ateliér Rozálie - Burdová, Ivana; Postler, Milan, 1960-; Mikeš, Jiří, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou komunikace malých lokálních podniků. Hlavním cílem je návrh optimálního komunikačního mixu pro konkrétní zvolený podnik, květinový ateliér Rozálie, s ohledem na rozhodovací proces. Aby bylo možno tento cíl splnit, je provedena pro květinový ateliér komplexní situační analýza a učiněn detailní rozbor rozhodovacích procesů, což poskytuje východiska pro výběr vhodných komunikačních nástrojů. Navržený komunikační mix je postaven na klíčovém nástroji, kterm je online komunikace. Ta je extrémně vhodným komunikačním nástrojem pro malé lokální podniky díky své finanční dostupnosti, ale zároveň v současném světě tvoří nedílnou součást jak životů spotřebitelů, tak právě existence podniků.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses