Dopad regionální diferenciace na ekonomiku Španělska - Kolečářová, Andrea; Vlčková, Jana; Vošta, Milan, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Ve Španělsku jsou patrné velké ekonomické rozdíly mezi jednotlivými autonomními společenstvími. Ke snižování regionálních disparit přispívá regionální politika EU, která poskytuje prostředky podporující konvergenci zaostalých regionů a konkurenceschopnost vyspělejších oblastí. Cílem diplomové práce je komparace socioekonomických ukazatelů jednotlivých regionů sledující vývoj těchto nerovností a zhodnocení jejich vlivu na postavení španělské ekonomiky.
Vedoucí práce: Jana Vlčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: evropská integrace [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses