Evropský automobilový průmysl v prostředí rostoucí konkurence Číny a Indie - Kyncl, Karel; Vošta, Milan, 1962-; Vlčková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce se zabývá rostoucím významem čínských a indických výrobců automobilů. Cílem je uvést možné cesty, jak budou evropští výrobci reagovat na novou konkurenci z Číny a Indie. První kapitola vymezuje teoretický základ práce. Druhá kapitola podrobně analyzuje současný stav evropského automobilového průmyslu. Třetí kapitola se soustředí na vývoj odvětví v Číně a ve čtvrté kapitole je obdobně rozebrána Indie. Poslední kapitola předkládá alternativní přístupy evropských výrobců, jak se budou nové konkurenci přizpůsobovat.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses