Analýza nabídky zimního cestovního ruchu Švýcarska - Janotová, Monika; Vaško, Martin; Abrhám, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem této práce bylo analyzovat nabídku Švýcarska jako destinace zimního cestovního ruchu a následně srovnat tuto destinaci s ostatními alpskými zeměmi, například na základě dalších kritérií jako jsou návštěvnost, počet středisek či cenová hladina. Analýza se zaměřuje na zjištění, z jakého důvodu turisté Švýcarsko navštěvují či nenavštěvují, případně proč dávají přednost konkurenčním destinacím. Srovnání zemí bylo provedeno na základě statistik konkrétních států, dále byl proveden výzkum, v rámci kterého respondenti vyjadřovali své preference, co se alpských zemí týče a závěrem byla provedena SWOT analýza Švýcarska jako destinace zimního cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses