Proces zřízení akreditovaného testovacího střediska ECDL na příkladu firmy HTH system, s. r. o. - Boyarintseva, Evgeniya (2016)
Tato bakalářská práce popisuje proces zřízení akreditovaného testovacího střediska ECDL. Část práce je věnována procesu akreditace testovacího střediska ECDL obecně, dále ten proces je specifikován pro firmu HTH system, s. r. o., která je aktuálním zájemcem o zřízení takového střediska. Následně jsou popsané výsledky marketingového výzkumu, který byl proveden pro lepší pochopení preferencí potenciálních zákazníků testovacího střediska ECDL. Na základě tohoto výzkumu byl vytvořen předpoklad, jaké jsou cílové skupiny testovacích středisek ECDL a také návrh marketingové kampaně pro firmu HTH system, s. r. o.