Marketingová stratégia spoločnosti Zara - Striežencová, Jana; Průša, Přemysl, 1980-; Malý, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Hlavným cieľom tejto bakalárskej práce je analýza súčasnej netradičnej marketingovej stratégie odevnej spoločnosti Zara, jedného z najsignifikantnejších globálnych predstaviteľov "Fast fashion" modelu. Ďalším cieľom je následný návrh doporučení na jej zlepšenie, najmä na základe vlastného dotazníkového prieskumu a vypracovanej SWOT analýzy. Práca je rozdelená na dve hlavné časti. V teoretickej časti sa čitateľ oboznámi so základnými pojmami marketingu nevyhnutnými pre lepšie pochopenie nasledujúceho textu, zatiaľ čo v časti praktickej získa podrobnejší prehľad o najdôležitejšom koncepte nadnárodnej spoločnosti Inditex - značke Zara. Pozornosť sa upriamuje aj na marketingový mix spoločnosti, vlastný výskum a analýzu SWOT.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses