Mobilní aplikace na podporu značky T-Mobile - Tichý, Michal; Pešek, Ondřej; Kolouchová, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá mobilními aplikacemi Našim pro radost a Můj T-Mobile od společnosti T-Mobile a jejich využitím v marketingu. Nástrojem práce je rozbor jednotlivých mobilních aplikací, jejich funkcí, vývoje a služeb, které poskytují. Dále práce obsahuje dva typy šetření, jedno na základě rozhovorů s manažery, druhé na základě online dotazování uživatelů. Cílem práce je srovnání obou šetření a vydání doporučení pro budoucí vývoj aplikací. První část práce obsahuje důležité teoretické poznatky k tématu mobilního marketingu a mobilních aplikací. Podkladem pro tuto část jsou vědecké studie, odborné internetové zdroje a knižní zdroje. Druhá část práce je věnována společnosti T-Mobile a jejím aplikacím, rozhovorovému šetření, dotazníkovému šetření a následnému srovnání s doporučením pro společnost T-Mobile. V této části je vycházeno z polostrukturovaných rozhovorů s manažery společnosti T-Mobile a z online polostrukturovaného dotazníku s uživateli.
Vedoucí práce: Ondřej Pešek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses