Komparace politiky Hamasu a Fatahu v období Druhé intifády a její vliv na izraelsko-palestinský konflikt - Bartáková, Klára; Havlová, Radka, 1975-; Volenec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato bakalářská práce porovnává politiku Hamásu a Fatahu v období druhé intifády a bezprostředně po ní. Cílem této práce je zjistit, jak události druhé intifády spolu s odlišnými politikami obou stran ovlivnily výsledky voleb roku 2006, a také jaký měly vliv na izraelsko-palestinský konflikt a postavení Palestinské autonomie v mezinárodním společenství.
Vedoucí práce: Radka Havlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses