Pracovní motivace v multi-level marketingu - Mrázková, Tereza (2016)
Cílem této práce je analyzovat pracovní motivaci v multi-level marketingu a to v konkrétní společnosti. Je zde představen jak obecný marketing a jeho nástroje, tak i multi-level marketing a teorie motivace. Pro výzkum v praktické části byla použita metoda elektronického dotazníku, na který odpovědělo 71 respondentů. Respondenti byli pracovníci konkrétní firmy. Není zde zaměření pouze na celkovou pracovní motivaci v MLM, ale také na rozdíl pracovní motivace u ženského a mužského pohlaví. Tato bakalářská práce svým čtenářům přiblíží pojem multi-level marketing a přinese zajímavé informace o tomto podnikání v praxi.