Rozhodovací procesy v dané firmě, respektive instituci - Šímová, Klára (2016)
Tématem bakalářské práce jsou rozhodovací procesy v dané firmě, respektive instituci. Vybranou firmou je táborská společnost zabývající se návrhem, zhotovením a následným servisem telekomunikačních a zabezpečovacích systémů. Práce je rozdělena do tří částí. V první dojde k popisu firmy, druhá část je teoretická obsahující charakteristiku manažerského rozhodování a všechny nezbytné poznatky pro třetí praktickou část. V praktické části jsou uvedeny vývojové diagramy pro montáž a servis zařízení a následně popsány rozhodovací procesy vyskytující se při přijetí požadavků zákazníka, zhotovení nabídky až po montáž konkrétního řešení. Jedná se o výběr dodavatelů, zodpovědného pracovníka, stanovení platebních podmínek a o zvážení možnosti spolupráce s jinými právnickými subjekty. V závěru práce se nachází doporučení pro management společnosti.