Dôsledky deflácie pre japonskú ekonomiku s dôrazom na obdobie 2002-2006 - Žulevičová, Štefánia; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Jedlinský, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Táto bakalárska práca sa zaoberá problémom deflácie v Japonsku, so zameraním najmä na obdobie 2002-2006. Prvá časť práce prináša teoretické základy pre lepšie pochopenie problematiky deflácie a popisuje začiatky deflácie v Japonsku. Druhá kapitola je zameraná na rozvoj ekonomiky a politík, zavádzaných počas obdobia 2002-2006, ktorých snahou bolo zlepšiť situáciu a trvale sa vymaniť spod deflácie. Posledná časť práce analyzuje súčasný stav krajiny a na základe už zistených skutočností a analytických publikácií popisuje predpokladaný rozvoj krajiny v budúcnosti.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses