Analýza obchodní vybavenosti a nákupního chování obyvatel Kladna - Korcová, Kristýna (2016)
Tato bakalářská práce má za cíl popsat obchodní vybavení města Kladna a nákupní chování jeho obyvatel se zaměřením na potraviny. První kapitola se zabývá stručnou geografickou a socio-ekonomickou charakteristikou daného regionu. Druhá část této práce popisuje veškeré nákupní možnosti v Kladně. Třetí a stěžejní část je zaměřena na analýzu nákupního chování obyvatel Kladna na základě dotazníkového šetření.