Analýza obchodní vybavenosti a nákupního chování obyvatel Kladna - Korcová, Kristýna; Cimler, Petr, 1956-; Fuchs, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato bakalářská práce má za cíl popsat obchodní vybavení města Kladna a nákupní chování jeho obyvatel se zaměřením na potraviny. První kapitola se zabývá stručnou geografickou a socio-ekonomickou charakteristikou daného regionu. Druhá část této práce popisuje veškeré nákupní možnosti v Kladně. Třetí a stěžejní část je zaměřena na analýzu nákupního chování obyvatel Kladna na základě dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses