Možnosti vstupu na trh obnovitelné energie republiky Kazachstán - Tanatov, Daniyar; Halík, Jaroslav, 1961-; Pertl, Nikola; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Práce uvádí do problematiky obnovitelné energie, analyzuje tento trh v Kazachstánu. Pro analýzu bylo použita metoda PESTLE. Konec práce je věnován vyhodnocení analýzy, jedná se především o vymezení sílných a slabých stránek trhu obnovitelné energie v Kazachstánu a o zjištění příležitostí a hrozeb na tomto trhu.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses