Vstup vybrané české firmy na bulharský trh - Martínek, Václav; Gullová, Soňa, 1954-; Švehlík, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato práce se zaměřuje na formu vstupu konkrétní české akciové společnosti na bulharský železniční trh. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. První se věnuje formám vstupu na zahraniční trhy, druhá kapitola pomocí SWOT a PEST analýz analyzuje bulharské prostředí. Třetí kapitola představuje konkrétní českou akciovou společnost, její vstupy na zahraniční trhy s důrazem na formu vstupu na bulharský trh. Čtvrtá kapitola nejdříve popisuje historii konkrétní české akciové společnosti na bulharském železničním trhu a poté nastiňuje nové možnosti spolupráce na bulharském trhu.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses