Náboženský cestovní ruch v ČR (se zaměřením na turistický region Východní Morava) - Soukupová, Johana; Heřmanová, Eva, 1959-; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce hodnotí nedávný boom, současný stav a perspektivy náboženského cestovního ruchu se zaměřením na turistický region Východní Morava. Práce se zabývá nejen nabídkou v rámci tohoto cestovního ruchu, ale sleduje i návštěvnost, nové projekty, propagaci atd. Teoretické a praktické poznatky jsou v závěrečné části využity pro vlastní návrh zájezdu na podporu náboženského cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Eva Heřmanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses