Komunikační a produktová politika Komerční banky,a.s. zaměřená na studenty jako cílovou skupinu - Petříková, Jana (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá komunikační a produktovou politikou Komerční banky, a.s. se zaměřením na studenty jako cílovou skupinu. Práce specifikuje marketing ve službách, komunikační mix a značku jako roli v marketingu. Praktická část se věnuje již samotné Komerční bance, na kterou je aplikována SWOT analýza. Dále se v práci zabývám studentským účtem G2.2 jak po produktové, tak i komunikační stránce. Součástí je i vlastní dotazníkové šetření, jehož cílem je zjistit postavení Komerční banky mezi studenty v porovnání s konkurencí, motiv pro výběr banky, spokojenost s bankovními službami a jaké další produkty či jakou formu komunikace by studenti s bankou uvítali. Na základě vyhodnocení tohoto průzkumu je vypracován návrh na vylepšení produktové a komunikační politiky do budoucna.