Komunikační a produktová politika Komerční banky,a.s. zaměřená na studenty jako cílovou skupinu - Petříková, Jana; Postler, Milan, 1960-; Kyselová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá komunikační a produktovou politikou Komerční banky, a.s. se zaměřením na studenty jako cílovou skupinu. Práce specifikuje marketing ve službách, komunikační mix a značku jako roli v marketingu. Praktická část se věnuje již samotné Komerční bance, na kterou je aplikována SWOT analýza. Dále se v práci zabývám studentským účtem G2.2 jak po produktové, tak i komunikační stránce. Součástí je i vlastní dotazníkové šetření, jehož cílem je zjistit postavení Komerční banky mezi studenty v porovnání s konkurencí, motiv pro výběr banky, spokojenost s bankovními službami a jaké další produkty či jakou formu komunikace by studenti s bankou uvítali. Na základě vyhodnocení tohoto průzkumu je vypracován návrh na vylepšení produktové a komunikační politiky do budoucna.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses