Marketingová komunikace neziskových organizací - Kocourková, Eva; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Novák, Michal (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací neziskových organizací. V teoretické části definuje pojem nezisková organizace a obsahuje obecný popis marketingové komunikace a jejích nástrojů. V závěru teoretické části se věnuje komunikaci s dárci - fundraisingu. V praktické části se práce věnuje popisu DDM hlavního města Prahy a Karlínského spektra. Dále je popsán současný stav marketingové komunikace Karlínského spektra a je proveden marketingový výzkum. Cílem práce je zjištění vnímání marketingové komunikace vybrané neziskové organizace jejími uživateli. Na základě popisu současného stavu a výsledků marketingového výzkumu jsou navrženy možnosti zlepšení marketingové komunikace v této organizaci.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: neziskové organizace; fundraising; marketingová komunikace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; nonprofit organizations; fund raising; communication in marketing; bachelor's theses