Komparace předpokladů pro rozvoj cestovního ruchu ve vybraných mikroregionech - Skokan, Tomáš; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Švanda, Pavel (2016)
Cílem bakalářské práce je komparace předpokladů pro rozvoj cestovního ruchu na vybraných územích na základě analýzy. Analýza je provedena v mikroregionech vymezených městy Golčův Jeníkov, Chotěboř, Světlá nad Sázavou a Havlíčkův Brod. Tento cíl naplním sestavením analýz a vzájemným porovnáním lokalizačních a realizačních předpokladů. Komparace mi poslouží ke stanovení SWOT analýzy a na základě jejího vyhodnocení stanovím strategii rozvoje. V souladu se strategií následně navrhnu doporučení k rozvoji jednotlivých území v odvětví cestovního ruchu.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Martin Musil
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: cestovní ruch; mikroregiony; srovnávací metody; Havlíčkův Brod (Česko : oblast); management [obor bakal. práce]; SWOT analýza; bakalářské práce; tourism; microregions; comparative methods; Havlíčkův Brod Region (Czechia); bachelor's theses