Věrnostní programy vybraných retailových řetězců - Havrdová, Šárka (2016)
Tato bakalářská práce má za cíl informovat o věrnostních programech dvou retailových řetězců Tesco Stores ČR a.s. a REWE Markt GmbH. První kapitola práce je věnována vlastnímu marketingovému výzkumu, jehož cílem bylo získat přehled o tom, jak jsou věrnostní programy v dnešní době vnímány. Druhá kapitola práce je zaměřena na rozbor věrnostních programů. Třetí kapitola má za cíl popsat vybrané společnosti a jejich věrnostní programy, které jsou následně ve 4. kapitole porovnány ze dvou hledisek.