Marketingové využitie Instagramu - Poláková, Lucia; Kubálková, Markéta, 1970-; Koubalíková, Jitka, 1989-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Táto práca sa zaoberá marketingom na sociálnej sieti Instagram. Teoretická časť uvádza základné informácie o Internete, on-line marketingu a sociálnych sieťach, ale najmä je zameraná na Instagram, jeho fungovanie, na firmy využívajúce túto sieť, ale taktiež na úspešné kampane vedené firmami. V praktickej časti uvádzam aktivity firmy Birell na Instagrame a vyhodnocujem ich reklamnú kampaň na tejto sociálnej sieti.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses