Image značky Orbit na českém trhu - Papežová, Zuzana; Postler, Milan, 1960-; Mikeš, Jiří, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce na téma Image značky Orbit na Českém trhu se zabývá vnímáním značky žvýkaček Orbit koncovým zákazníkem v České republice. Toto vnímání je zjišťováno na základě analýzy prvků a komunikace značky a prostřednictvím terénního dotazníkového šetření. Práce obsahuje jednu teoreticky a tři prakticky zaměřené kapitoly. První kapitola poskytuje teoretická východiska nutná pro pochopení významu značky a její image. Představení společnosti Wrigley, popis trhu žvýkaček a vlastní marketingové komunikace značky Orbit jsou obsahem druhé kapitoly. Třetí kapitola charakterizuje průběh dotazníkového šetření a poskytuje jeho vyhodnocení. Závěrečná kapitola shrnuje výsledky pomocí SWOT analýzy a nabízí zhodnocení a možná doporučení.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses