Tvorba zájezdů pro individuální klientelu - Chocholoušová, Kateřina (2016)
Téma bakalářské práce se zabývá cestovními kancelářemi, které nabízí svým klientům nadstandartní servis, pomocí kterého si klient může sám sestavit svůj zájezd. Dnes se stávají trendem cestovní kanceláře, které se chtějí výrazně odlišit a nabídnout svým klientům jen to, co si přejí. Úvodní část bakalářské práce se zabývá vymezením pojmu cestovní ruch a charakteristikou klientů, kteří mají zájem o tyto služby. Cílem bakalářské práce je sestavit zájezd pro individuální klientelu s využitím systému tvorby zájezdu cestovní kanceláře Travelove a porovnat odlišné cestovní kanceláře se standardními.