Tvorba zájezdů pro individuální klientelu - Chocholoušová, Kateřina; Petrů, Zdenka, 1953-; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Téma bakalářské práce se zabývá cestovními kancelářemi, které nabízí svým klientům nadstandartní servis, pomocí kterého si klient může sám sestavit svůj zájezd. Dnes se stávají trendem cestovní kanceláře, které se chtějí výrazně odlišit a nabídnout svým klientům jen to, co si přejí. Úvodní část bakalářské práce se zabývá vymezením pojmu cestovní ruch a charakteristikou klientů, kteří mají zájem o tyto služby. Cílem bakalářské práce je sestavit zájezd pro individuální klientelu s využitím systému tvorby zájezdu cestovní kanceláře Travelove a porovnat odlišné cestovní kanceláře se standardními.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses