Marketingová stratégia spoločnosti Massimo Dutti na českom trhu - Luteránová, Tereza; Cimler, Petr, 1956-; Fedák, Róbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cieľom tejto bakalárskej práce je analyzovať marketingovú stratégiu spoločnosti Massimo Dutti a zamerať sa na český trh. Bakalárska práca pozostáva z troch častí. V prvej časti sú vysvetlené dôležité pojmy použité v práci a čitateľ je oboznámený s teoretickými poznatkami o základoch marketingu, marketingovej stratégii, marketingovom pláne, SWOT analýze a marketingovom mixe. Druhá časť obsahuje základné informácie o holdingovej spoločnosti Inditex a spoločnosti Massimo Dutti, na ktorej marketingovú stratégiu sa táto práca zameriava. Čitateľ je oboznámený s históriou aj súčasným postavením firmy a taktiež so zásadami biznisu a spoločenskej zodpovednosti firmy. Tretia časť vychádza z teoretickej časti a pozostáva z analýzy marketingovej stratégie firmy. Ide o rozbor jej marketingového mixu a SWOT analýzy na základe získaných poznatkov o mikroprostredí a makroprostredí firmy. V závere je vypracovaný návrh novej a v niektorých oblastiach efektívnejšej marketingovej stratégie.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses