Módny blog ako marketingový nástroj - Tothová, Patrícia; Průša, Přemysl, 1980-; Matejičková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalárska práca je zameraná na skúmanie propagácie značiek a firiem na konkrétnych českých módnych blogoch. Zároveň sa zaoberá preskúmaním reakcie a povedomia čitateľov o propagácií na blogoch a jej samotný vplyv na týchto čitateľov. Teoretická časť obsahuje informácie o marketingu, komunikačnom procese, formách komunikácie, komunikačnom mixe a komunikácii na internete. Ďalšie informácie v tejto časti sú o sociálnych sieťach, ich využívaní pri podnikaní, charakteristike blogu, histórii blogu či už v zahraničí, alebo v Českej republike. Praktická časť prináša analýzu spolupráce značiek s konkrétnymi českými blogerkami a výsledky dotazníkového prieskumu medzi čitateľmi.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses