Investičné prostredie Bavorska - Klimková, Veronika; Jiránková, Martina, 1967-; Famfule, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bavorsko, jedna z najbohatších krajín Nemecka, predstavuje globálne aktívny trh, na ktorom pôsobí nielen mnoho medzinárodných firiem, ale aj silný základ malých a stredne veľkých podnikov v oblasti obchodu, priemyslu a sektoru služieb. Miestna vláda podporuje ďalší hospodársky rast krajiny prostredníctvom vykonávania investičnej politiky, ktorá sem každoročne láka mnohých investorov. Cieľom tejto práce je zhodnotiť potenciál a atraktivitu Bavorska z pohľadu investorov a zároveň zanalyzovať investičné toky plynúce do tejto krajiny v porovnaní s celou Spolkovou republikou Nemecko.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses