Trendy a metodiky v oblasti lidských zdrojů - Skalická, Adéla; Jenčková, Jiřina; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu trendů a metodik v oblasti lidských zdrojů z pohledu personální agentury Dream Job, která se zabývá personálními službami v cestovním ruchu. První část práce se zabývá zejména novodobými trendy v personalistice, které mají vliv na situaci trhu práce. Druhá část práce se zabývá metodami získávání zaměstnanců z vnitropodnikového i vnějšího trhu práce. Detailně se zaměřuje na metodu osobního pohovoru, psychometrického testování a assessment centrum. Třetí kapitola analyzuje personální agenturu Dream Job, její produkt a metodiky získávání zaměstnanců. Popsán je vývoj trhu personálních agentur či jsou uvedeny konkrétní příklady a formy výběrových řízení.
Vedoucí práce: Jiřina Jenčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses