Postavenie Haiti ako člena LDCs vo svete - Trnovcová, Daniela; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalárska práca sa zaoberá skupinou Najmenej rozvinutých krajín (Least developed countries, LDCs) so zameraním na Haiti, ktoré je súčasťou tohto zoskupenia. LDCs predstavujú najslabší a najzraniteľnejší segmet medzinárodnej spoločnosti. Hlavným cieľom práce je navrhnúť možné riešenia pre zlepšenie ekonomickej situácie Haiti a taktiež dokázať, že členské štáty skupiny LDCs sú rozdielne a nemôžu byť vnímané ako homogénny celok.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses