Potenciál geolokačních her v cestovním ruchu - Vitámvásová, Kateřina; Vaško, Martin; Netková, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce se zabývá satelitními navigačními systémy a potenciálem geolokačních her. Teoretická část je věnována GPS a jejím využitím, a také jiným satelitním navigačním systémům. Praktická část je zaměřena na různé geolokační hry, nejvíce však na českou hru Geofun, která je využívána některými městy v České republice a získala i několik ocenění.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses