Potenciál cestovního ruchu na Králicku - Valentová, Adéla; Jenčková, Jiřina; Havlíčková, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce se zabývá turistickou destinací Králický Sněžník. Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat situaci cestovního ruchu v turistické destinaci Králický Sněžník, zjistit potenciál, příležitosti a navrhnout doporučení potenciálním investorům. První část práce má za úkol definovat cestovní ruch, destinaci cestovního ruchu, management destinace, makroprostředí, mikroprostředí, SWOT analýzu, složky primární a sekundární nabídky. Druhá část je zaměřena na turistickou destinaci Králický Sněžník, dále je rozebraný management Králického Sněžníku, politické, ekonomické, sociální, technické a technologické prostředí, primární a sekundární nabídka, shrnuty silné a slabé stránky, hrozby a příležitosti, které jsou zároveň i příležitostmi pro investory.
Vedoucí práce: Jiřina Jenčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses