Analýza marketingové strategie společnosti pietro filipi, s.r.o. - Albrechtová, Věra (2016)
Bakalářská práce (Analýza marketingové strategie společnosti pietro filipi, s.r.o.) se zabývá marketingovými komunikacemi a komunikačním mixem pietra filipi. Součástí práce je dotazníkové šetření a analýza jeho výsledků. Práce je složena ze 4 teoretických kapitol a 1 kapitoly praktické. První část práce se zabývá světovým trhem s luxusním zbožím a jeho stručným vymezením. Druhá kapitola se blíže zaměřuje na specifika trhu módního marketingu v České republice. V další části je představena společnost pietro filipi, s.r.o. prostřednictvím její historie, loga, názvu a vymezením cílové skupiny. Klíčovou je pro práci kapitola číslo 4, jež detailně rozebírá marketingovou strategii společnosti a zaměřuje se na dialog společnosti s jejími zákazníky prostřednictvím komunikačních aktivit. Poslední, tedy pátá kapitola, se zaměřuje na analýzu výsledků dotazníkového šetření.