Analýza marketingové strategie společnosti pietro filipi, s.r.o. - Albrechtová, Věra; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce (Analýza marketingové strategie společnosti pietro filipi, s.r.o.) se zabývá marketingovými komunikacemi a komunikačním mixem pietra filipi. Součástí práce je dotazníkové šetření a analýza jeho výsledků. Práce je složena ze 4 teoretických kapitol a 1 kapitoly praktické. První část práce se zabývá světovým trhem s luxusním zbožím a jeho stručným vymezením. Druhá kapitola se blíže zaměřuje na specifika trhu módního marketingu v České republice. V další části je představena společnost pietro filipi, s.r.o. prostřednictvím její historie, loga, názvu a vymezením cílové skupiny. Klíčovou je pro práci kapitola číslo 4, jež detailně rozebírá marketingovou strategii společnosti a zaměřuje se na dialog společnosti s jejími zákazníky prostřednictvím komunikačních aktivit. Poslední, tedy pátá kapitola, se zaměřuje na analýzu výsledků dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses