Marketing maloobchodu a jeho uplatnenie v predajniach Zara so zameraním na Českú republiku - Behunová, Kristína; Cimler, Petr, 1956-; Židó, Marián; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Táto bakalárska práca sa zaoberá otázkou využitia marketingu v maloobchodnej odevnej firme Zara. V súčasnosti sa táto spoločnosť označuje za jednu z najúspešnejších a najrýchlejšie sa rozvíjajúcich firiem sveta. Hlavným cieľom práce je preto zistiť, aké formy marketingu, ktoré si zákazník často krát nemusí ani uvedomovať, Zara využíva. V práci je využitá metóda marketingového mixu 7P, ktorá napomáha k detailnejšej analýze firmy. Vedľajším cieľom je ponúknuť prípadné vylepšenia pre firmu, ktoré by do budúcnosti mohla využiť. Prvá časť práce sa v krátkosti zameriava na teoretické východiska marketingu, maloobchodu a taktiež marketingového mixu. V druhej časti analyzuje firmu a spôsoby, akými využíva marketingové nástroje.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses