Modifikácia produktu a jeho vplyv na finančné ukazovatele. - Šikyňová, Katarína; Mlejnková, Lena; Kvítková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Predmetom diplomovej práce na tému Modifikácia produktu a jeho vplyv na finančné ukazovatele, je navrhnúť produkty resp. služby hodné modifikácie, prepočítať náklady a obraty tejto modifikácie a následne jej celkovú výnosnosť pre rekreačno-gastronomickú spoločnosť pôsobiacu v cestovnom ruchu. Samotnej kalkulácii predchádza vymedzenie základných pojmov a definícia modifikácie ako takej a marketingový výskum formou dotazníkového prieskumu, ktorého cieľom je charakterizovať zákaznícku štruktúru spoločnosti a získať od zákazníkov-respondentov návrhy nimi dopytovaných produktov. Na záver sa za spolupráce manažmentu analyzovanej spoločnosti prepočítajú dopady modifikácie dopytovaných produktoch (služieb) na finančné ukazovatele s cieľom určiť, či je modifikácia jav žiadaný a či prinesie spoločnosti výnos. Analyzovať dopady modifikácie sú hlavným cieľom tejto diplomovej práce.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses