Podnikatelský záměr - kavárna - Piskáčková, Iveta (2016)
Cílem této diplomové práce je zpracovat podnikatelský plán kavárny. Teoretická část práce se věnuje náležitostem podnikatelského plánu, podnikání a kavárny jakožto formě stravovacího zařízení. V praktické části je na základě marketingové analýzy a odborné literatury vypracován podnikatelský záměr kavárny včetně finančního plánu. V závěru práce je vyhodnoceno, zda je kavárna realizovatelná. Práce může sloužit jako opora při realizací podnikatelské myšlenky.